Zakoračite u budućnost bez curenja s našim provjerenim programom.

Moj mjehur.
Moja pravila.

€39

Osjećate li se
posramljeno?

Uvijek tražite
najbliži WC?

Brinete li se
zbog mirisa?

Je li vaša
intimnost pogođena?

Bojite se kihnuti, kašljati,
ili smijati se?

Pokušali ste s Kegelovim
vježbama bez uspjeha?

Nije više tajna…
Inkontinencija je problem s kojim se mnogi susreću. Poduzmite prvi korak prema povratu svoje sigurnosti i slobode od urinarne inkontinencije. Zaslužujete život bez granica, i mi smo ovdje da vam pomognemo ostvariti to.

Sadržaj koji daje rezultate.
Otkrijte što je unutra.

Detaljni priručnik za vježbanje

Zaronite u sveobuhvatan vodič koji sadrži 17 jedinstvenih vježbi, obogaćen detaljnim objašnjenjima i živopisnim ilustracijama, osmišljen kako bi pružio holistički pristup zdravlju zdjelice i upravljanju inkontinencijom.

Alati za samoprocjenu

U program je integriran ‘semaforski’ sustav. Ovo vam pomaže procijeniti svoj napredak i prilagoditi vježbe prema vašoj udobnosti. Zapamtite, zelena znači da ste spremni, žuta sugerira da biste trebali malo više paziti, a crvena ukazuje da biste možda trebali konzultirati nas radi modifikacija.

Predavanje o zdravlju zdjelice

Jedinstveno predavanje magistre Ana-Marije Jagodić Rukavine u kojem objašnjava cjelokupnu funkciju zdjelice i njezine povezanosti sa ostatkom psihofizičkog tijela.

Video upute za svaki korak

Uz svaku vježbu u knjizi, pogledajte posvećene visokokvalitetne videozapise s glasovnim uputama, osiguravajući preciznost, razumijevanje i usavršavanje svakog jedinstvenog pokreta.

Video upute za svaki korak

Uz svaku vježbu u knjizi, pogledajte posvećene visokokvalitetne videozapise s glasovnim uputama, osiguravajući preciznost, razumijevanje i usavršavanje svakog jedinstvenog pokreta.

Rezultati stoje iza nas

Više od 80% korisnika je vidjelo pozitivne promjene već nakon mjesec dana korištenja programa.


“Osjetila sam oslobođenje kada sam počela raditi vježbe Body tehnike i shvatila da se inkontinencija može riješiti bez medicinskih zahvata i lijekova.”


“Počela sam raditi vježbe, kako treba, i osjećam manje simptoma, i manju učestalost simptoma nego prije.”


“Osjetila sam instant učinak na tijelo. Jako je ozdravljujuće!”

Program za zdravlje zdjelice

Inkontinencija nije više tajna


Vratite samopouzdanje.
Eliminirajte curenje koristeći znanstveno dokazanu Body tehniku.

Ojačajte mišiće zdjelice.
Usavršite 16 vježbi prilagođenih za optimalno zdravlje zdjelice.

Uživajte u svakodnevnim trenucima.
Sudjelujte u aktivnostima bez brige o inkontinenciji.

€39

Imate pitanja?
Mi imamo odgovore!

Body tehnika je serija posebno odabranih vježbi i strategija koje su razvile specijalistice za zdravlje zdjelice, doktorica obiteljske medicine Ljiljana Lulić Karapetrić i magistrica kineziologije Ana-Marija Jagodić Rukavina. Te vježbe imaju za cilj ojačati mišiće zdjelice i poboljšati njihovu funkcionalnost, rješavajući i ublažavajući probleme urinarne inkontinencije.

Dok mnogi korisnici izvještavaju o poboljšanju u kratkom vremenu, točno trajanje varira za svaku osobu. Dosljedna praksa i izvođenje vježbi prema uputama mogu dovesti do vidljivih rezultata unutar nekoliko tjedana.


Da, ovaj program je osmišljen kako bi pomogao osobama u različitim fazama inkontinencije, od ranih znakova do naprednijih stanja. Međutim, za specifične medicinske zabrinutosti uvijek se savjetujte s zdravstvenim stručnjakom.

U području zdravlja zdjeličnog dna, Body tehnika se ističe kao posebno holistička. Dok su tradicionalne Kegelove vježbe uglavnom poznate po fokusu na kontrakciju i opuštanje mišića, Body tehnika ide dublje. Nudi sveobuhvatan pristup koji naglašava opće dobrostanje, a ne samo izolirane vježbe mišića. Iako Kegelove vježbe mogu biti korisne, one ne obuhvaćaju šire prednosti koje pruža Body tehnika, što čini ovu tehniku znatno učinkovitijom. Za one koji traže temeljitu strategiju za zdravlje zdjelice, Body tehnika se pojavljuje kao očiti izbor.